Επιλογή Σελίδας

Εταιρικό Προφίλ

Η Β&Β Ειδικές ασφαλιστικές υπηρεσίες ιδρύθηκε το 1971 και είναι εταιρία παροχής εξειδικευμένων ασφαλιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και καθιερωμένη επαγγελματική φήμη στην αντιμετώπιση των ασφαλιστικών θεμάτων μεγάλων επιχειρήσεων, την οποία απέκτησε αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη εμπειρία των παλαιοτέρων στελεχών της και τη συνεχή καθημερινή επιστημονική ενημέρωση των εξελίξεων της αγοράς της από τα νεότερα στελέχη της, σε συνάρτηση με το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ιδιώτη και τον επιχειρηματία. Η πολυετής εμπειρία  μας στον κλάδο της ασφάλισης, σε συνδυασμό με το κύρος και την καταξίωση, έννοιες ταυτόσημες με την εταιρία μας, όχι μόνο αποτελλεί εχέγγυο επιτυχίας, αλλά, συνεχίζει να δίνει καθημερινά λύσεις σε κάθε είδους ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων παρέχοντας ταυτόχρονα άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Στην Β&Β συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες παγκοσμίως. Επιλέγουμε για λογαριασμό και με την σύμφωνη γνώμη του πελάτη τον καταλληλότερο για αυτόν συνδυασμό ασφαλιστικών καλύψεων και παροχών. Διαπραγματευόμαστε  είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επιχειρήσεις τα καλύτερα ασφαλιστήρια συμβόλαια με τους πιο συμφέροντες όρους, με γνώμονα πάντοτε, την εξυπηρέτηση του πελάτη και τη διασφάλιση των συμφερόντων του.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ

Αριστη Εξυπηρέτηση Πελατών

H άψογη και ταχεία εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, αποτελεί τον πρωταρχικό μας σκοπό και συντελεί στη διασφάλιση μιας αγαστής συνεργασίας με τον εκάστοτε πελάτη μας. Αυτό είναι  αποτέλεσμα των αρτίως οργανωμένων και δομημένων εσωτερικών διαδικασιών του γραφείου μας σε συνδυασμό με την εμπειρία και συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Η αδιάκοπη υποστήριξη και συνεργασία με τον πελάτη κατά την διάρκεια του συμβολαίου του, αποτελεί για εμάς δέσμευση.

Ολοκληρωμένη Συμβουλευτική Υποστήριξη και Διαχείρηση Ζημιών

Η διαχείριση των ζημιών είναι το σημαντικότερο κομμάτι της δουλειάς μας. Σε περίπτωση ζημίας εξετάζουμε αναλυτικά τα γεγονότα και υποστηρίζουμε συμβουλευτικά την σύνταξη της απαίτησης αποζημίωσης. Ενημερώνουμε τον πελάτη μας συνεχώς για την πορεία της αποζημίωσης  και συνεργαζόμαστε μαζί του για να επιτύχουμε τον ταχύτερο χρόνο διεκπεραίωσης των διαδικασιών και τελικά την είσπραξη της αποζημίωσης. Σε κάθε περίπτωση είμαστε δίπλα στον ασφαλισμένο σε όλα τα στάδια της πορείας της ζημίας του και φροντίζουμε για την καταβολή μιας γρήγορης και δίκαιης αποζημίωσης.

Ανεξάρτητος Τομέας Μεγάλων Πελατών

Αναλαμβάνουμε με δαπάνες μας δια μέσω έγκριτων γραφείων εκτιμητών και πραγματογνωμόνων την σύνταξη πυρομηχανικής έκθεσης επιθεώρησης και εκτίμησης μέγιστης πιθανής ζημίας (P.M.L )  για κάθε είδους βιομηχανική και εμπορική επιχείρηση με αποτέλεσμα την καταλληλότερη και πληρέστερη ασφάλιση της. Η έκθεση γίνεται αποδεκτή από τις ασφαλιστικές εταιρίες, ενσωματώνεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και είναι δεσμευτική σε περίπτωση ζημίας. Κάνουμε αναλυτική εκτίμηση του εκάστοτε κινδύνου διασπώντας τον σε όσες ασφαλιστικές εταιρίες είναι αναγκαίο.

Συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στον Ασφαλιστικό Κλάδο

Στην B&B παρακολουθούμε συνεχώς τις ραγδαίες εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τα νέα δεδομένα(οικονομική κατάσταση ασφαλιστικών εταιριών, συγχωνεύσεις), έχουμε πρόσβαση στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, μαθαίνουμε για τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα που δημιουργούνται λόγω των κοινωνικών και οικονομικών αλλαγών και εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας για να είμαστε σε θέση να ενημερώνουμε πρώτοι τους πελάτες μας.

Ισολογισμος 2015

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Διεύθυνση, info@bbvasiliadis.gr