Επιλογή Σελίδας

Ασφάλεια Κατοικίας

Σήμερα στην Ελλάδα, η ασφάλιση της κατοικίας δεν είναι τόσο διαδεδομένη όσο είναι στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μόνο το 15% των κύριων κατοικιών είναι ασφαλισμένες. Αυτό σημαίνει ότι το 85% των Ελλήνων, έχει εκτεθειμένους τους κόπους μιας ζωής σε μια λέπτη γραμμή η οποία με τη βοήθεια της τύχης πρέπει να αντέξει στην πάροδο των χρόνων.

Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας είναι τυποποιημένα ασφαλιστικά πακέτα καλύψεων κατα κινδύνων πυρκαγιας, θεομηνιών, κλοπής, κ.λ.π.

Τα προγράμματα που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι απλά, περιεκτικά με σύγχρονες και ουσιαστικές καλύψεις αλλα και συμπληρωματικές καλύψεις που δέν συνηθίζονται στα συνήθη ασφαλιστήρια συμβολαια της αγοράς.

Τα ασφαλιστήρια συμβολαια κατοικιών απευθύνονται σε ιδιοκτήτες αλλα και ενοικιαστές μονοκατοικιών και διαμερισμάτων, σε κατοίκους αστικών περιοχών, αλλα και σε ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών, σε δανειοδοτούμενους απο οποιαδήποτε τράπεζα, παρέχοντας εξασφάλιση με χαμηλό κόστος.

Εκτός απο τις πρωτοποριακές καλύψεις, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια – προγράμματα που προσφέρουμε εχουν και πρωτοποριακό τρόπο τιμολόγησης. Οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές για όλους. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε εσείς το ύψος του απαλλασσόμενου ποσού, δηλαδή του ποσού της ζημιάς που πληρώνετε οι ίδιοι και να μειώσετε με αυτόν τον τρόπο τα ασφάλιστρά σας.