Επιλογή Σελίδας

Καλώς ήρθατε στον Κλάδου Ζημιών και Αποζημιώσεων της Β&Β Είδικές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.
Μεσα απο αυτή την σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις απαιτούμενες ενέργειες σε περιπτωση ζημιών, ολα τα απαραίτητα έγγραφα οπως φιλική δήλωση, τηλεφωνα οδικής βοήθειας, λιστα Σ.Α.Π κλπ., καθώς και να βρείτε ποια είναι η σημερινή αξία του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας.


Τί κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος;

Σε περίπτωση ζημίας βεβαιωνόμαστε ότι το σημείο που βρίσκονται τα οχήματα δεν παρεμποδίζουν την διέλευση άλλων οχημάτων και καλούμε την Τροχαία. (100)
Αν δέν εμποδίζουν είναι προτιμότερο να παραμείνουν στην θέση τους για την καλύτερη καταγραφή απο την τροχαία.
Στην περίπτωση που υπάρχουν μάρτυρες του συμβάντος, κρατάμε τα στοιχεία τους, εφόσον το κρίνουμε απαραίτητο. Επιπλέον καλούμε και την Φροντίδα Ατυχήματος της Ασφαλιστικής μας εταιρίας.
Η φροντίδα θα μας συμβουλεύσει για τυχόν απορίες μας, θα φωτογραφίσει τα εμπλεκόμενα οχήματα και τον τόπο, θα επιληφθεί για την σωστή συμπλήρωση του δελτίου ατυχήματος  της τροχαίας, καθώς και της φιλικής δήλωσης, η οποία θα μας βοηθήσει στην γρήγορη αποζημίωση.

Δεν αμελούμε

Την επόμενη μέρα να δηλώσουμε στο 2310225622 το γεγονός και να αποστείλουμε με φαξ στο 2310263142 η με mail στο info@bbvasiliadis.gr το δίπλωμα μας καθώς και ότι άλλο εγγραφο εχουμε από το συμβάν. (φιλική δήλωση, δελτίο τροχαίας κ.α)

Στην συνέχεια περιμένουμε τον πραγματογνώμονα της Ασφαλιστικής μας εταιρίας να έρθει σε επαφή μαζί μας ωστε να επιθεωρήσει το οχημά μας. Οι φωτογραφίες της Φροντίδας Ατυχήματος είναι απλώς μια καταγραφή του συμβάντος και δέν εχουν σχέση με την επιθεώρηση του εκτιμητή.
Αφού γίνει αυτή η επιθεώρηση – εκτίμηση, μπορούμε να επισκευάσουμε το όχημά μας και μόλις ειναι έτοιμο πρέπει να μας αποστείλετε τα τιμολόγια, ωστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην διαδικασία της αποζημίωσης σας.

Σε περίπτωση ατυχήματος με όχημα με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα η στο εξωτερικό.
Καλούμε απαραιτήτως την τροχαία για την καταγραφή του συμβάντος
Ζητάμε απαραιτήτως από τον οδηγό να μας παραδώσει το αντίγραφο της πράσινης κάρτας του (εφόσον η ζημία γίνεται εντός της Ελλάδας). Το αντίγραφο της πράσινης κάρτας μας είναι απαραίτητο για την δήλωση ζημίας και συνεπώς την διεκδίκηση της αποζημίωσής μας!
Ζητάμε από τον οδηγό τα στοιχεία του ( τηλέφωνα, διεύθυνση κ.α) καθώς και τον αριθμό του διπλώματός του.
 
Αποστέλλουμε το συντομότερο δυνατό ότι στοιχεία και έγγραφα κρατήσαμε στο fax 2310263142 η στο mail info@bbvasiliadis.gr