Επιλογή Σελίδας

Απώλεια κερδών και διακοπής εργασιών

Ένας επιχειρηματίας δεν νοιάζεται μόνο για τυχόν ζημιά η καταστροφή της περιουσίας του άλλα και για την περίοδο της διακοπής των εργασιών της επιχείρησης του που θα του επιφέρει επιπρόσθετη οικονομική ζημιά. Αυτή την ζημιά έρχεται να καλύψει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο απώλειας κερδών και διακοπής εργασιών.

Η Ασφάλιση Διακοπής Εργασιών και Απώλειας Κερδών είναι ένα απαραίτητο και πολύτιμο εργαλείο διασφάλισης της ομαλής λειτουργίας μιας επιχείρησης μετά από την έλευση ενός κινδύνου.

Για την ασφάλιση αυτή απαραίτητη είναι η ύπαρξη ασφαλιστηρίου συμβολαίου Περιουσίας.

Τι καλύπτει το Ασφαλιστήριο απώλειας κερδών και διακοπής εργασιών;
• Απώλεια Μικτού Κέρδους Εργασιών ως αποτέλεσμα ολικής η μερικής διακοπής των εργασιών της επιχείρησης λόγω απώλειας η ζημιάς στο περιεχόμενο η/και το κτίριο της επιχείρησης συνεπεία φωτιάς, κεραυνού και έκρηξης λεβήτων η κυλίνδρων υγραερίου που χρησιμοποιούνται για οικιακούς σκοπούς για προκαθορισμένη περίοδο. (περίοδο ασφάλισης).
• πληρωμή επιπρόσθετων δαπανών για περιορισμό της διακοπής οπως χρήση ενοικίαση επίπλωσης, εξαρτημάτων, τηλεφώνων κλπ.
• απώλεια μικτού κέρδους εργασιών συνεπεία σεισμού, θύελλας, καταιγίδας, πλημμύρας, κακόβουλης ζημιάς, διάρρηξης σωλήνων νερού η υπερχείλισης δεξαμενών νερού, οχλαγωγίας, απεργίας, πρόσκρουσης οχημάτων η αεροσκαφών, έκρηξης, φωτιάς η οποία προέρχεται απο δάσος.
• για αμοιβές ελεγκτών για προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων μετά από ένα περιστατικό.

 

Ποιές είναι οι εξαιρέσεις του συμβολαίου;
• πόλεμος, τρομοκρατικές ενέργειες, πυρηνικές ακτινοβολίες και μόλυνση περιβάλλοντος.
• διακοπή εργασιών συνεπεία βραχυκυκλώματος η αυτοθέρμανσης, καθίζησης και κατολίσθησης.
• διακοπή εργασιών συνεπεία απώλειας η ζημιάς στον εκρηγγνυώμενο λέβητα.
• διακοπή εργασιών συνεπεια απώλειας η ζημιάς σε εμπορεύματα κάτω απο το επίπεδο του δρόμου τα οποία δέν ειναι τοποθετημένα σε ράφια τουλάχιστον 15 εκατοστά πανω απο το πάτωμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα εξειδικευμένα στελέχη του γραφείου μας.

asfalia-apolias-kerdwn

Σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τον πελάτη εξειδικευμένα Ασφαλιστήρια Συμβόλαια τα οποία καλύπτουν τις προσωπικές του ανάγκες. Του προτείνουμε εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις απο αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρίες. Και όλα αυτά πάντοντε με γνώμονα την καλλίτερη διασφάλιση των συμφερόντων του πελάτη μας.

Η Β&Β Insurance δημιούργησε ειδικά για τους εργαζομενους των των επιχειρήσεων/πελατών της ενα εκπτωτικό πακέτο ασφάλισης κατοικίας το οποίο δέν παρέχεται απευθείας απο καμία ασφαλιστική εταιρία.

Νέα συνεργασία με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας δωρεάν εκπτωτική κάρτα σε παροχές υγείας