Επιλογή Σελίδας

Ασφάλεια υγείας BUPA

Υγεία

Η προστασία και η ασφάλεια της προσωπικής μας υγείας, όσο και της οικογένειάς μας, αποτελεί προτεραιότητα κάθε συνειδητοποιημένου οικογενειάρχη, ιδιαίτερα στην σημερινή οικονομική συγκυρία όπου οι παροχές υγείας των δημόσιων ασφαλιστικών οργανισμών δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες μας γρήγορα και αξιοπρεπώς. Η διάχυτη αβεβαιότητα που κυριαρχεί στον κλάδο της δημόσιας υγείας και συνεπώς στη δημόσια περίθαλψη κάνει ολοένα και περισσότερο κόσμο να σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να επενδύσει σε άλλες λύσεις, ιδιωτικού τύπου, όπως αυτή της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.Στην ερώτηση λοιπόν «γιατί ιδιωτική ασφάλιση υγείας;» η απάντηση είναι απλή:

  • • Για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση νοσηλείας σε συνεργασία με τα πιο αξιόπιστα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Ελλάδας καθώς επίσης και με κορυφαία ιδιωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.
  • • Για ποιότητα στις υπηρεσίες υγείας και διασφάλιση μιας αξιοπρεπούς νοσηλείας σε περίπτωση ανάγκης (από Γ’ θέση νοσηλείας μέχρι LuxSuites).
  • • Γιατί αντιμετωπίζει άμεσα το οικονομικό πρόβλημα που δημιουργείται στην οικογένεια καλύπτοντας έξοδα νοσηλείας (μέχρι και 2.000.000 ευρώ), έξοδα στα οποία μια οικογένεια δε θα μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά ώστε να προστατέψει αξιοπρεπώς κάποιο από τα μέλη της τη δύσκολη στιγμή ενός ατυχήματος ή ασθένειας και ταυτόχρονα να διασφαλίσει το βιοτικό επίπεδο των υπόλοιπων μελών.
  • • Γιατί έχει προσιτό κόστος για όλους, αφού υπάρχει η δυνατότητα το ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας, να προσαρμοστεί επακριβώς στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες οι οποίες συνεργαζόμαστε, έχοντας εμπειρία χρόνων και διεθνή καταξίωση στο χώρο, διαθέτουν προγράμματα υγείας τα οποία καλύπτουν πρωτοβάθμια περίθαλψη (επισκέψεις σε γιατρούς, ιατρικές εξετάσεις κτλ.) ή προγράμματα τα οποία καλύπτουν την δευτεροβάθμια περίθαλψη (νοσοκομειακή) ή και τα δυο παραπάνω, σε ένα πακέτο. Με ένα ιδιωτικό συμβόλαιο υγείας λοιπόν, μπορεί κανείς να καλύψει εξ’ολοκλήρου το κόστος της νοσοκομειακής του περίθαλψης (αμοιβές χειρούργων – αναισθησιολόγων, δωμάτιο και τροφή, υλικά, διαγνωστικές εξετάσεις, Φ.Π.Α. κλπ), σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε ποσά που ανέρχονται έως και 2.000.000 ευρώ κατ’έτος.