Επιλογή Σελίδας

Αποταμίευση και Σύνταξη

apotamieusi

Αποταμίευση και Σύνταξη

Οι επιπτώσεις από την δημοσιοοικονομική κρίση στην οικονομία της χώρας και σε όλο το φάσμα της ελληνική κοινωνίας, έχει δημιουργήσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα στους κρατικούς μηχανισμούς κοινωνικής ασφάλισης, με αποτέλεσμα τα νοικοκυριά που βρίσκονται ήδη στη σύνταξη αλλά και αυτά που πρόκειται να βγούν από δώ και στο εξής, να μη μπορούν να διατηρήσουν το βιοτικό τους επίπεδο. Αναγκάζονται λοιπόν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους προς το χειρότερο, ώστε να εξασφαλίσουν τα προς το ζήν και σε κάποιες περιπτώσεις να μην είναι εφικτό ούτε αυτό λόγω των περικοπών που έχουν υποστεί οι δημόσιες συντάξεις.

Σίγουρα θέλετε να διατηρήσετε και στα χρόνια της συνταξιοδότησής σας το επίπεδο διαβίωσης που έχετε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια της εργασίας σας.

Σίγουρα κανένας άνθρωπος ο οποίος έχει κοπιάσει μια ζωή για να δημιουργήσει την περιουσία του, δε θέλει να κάνει οδυνηρούς συμβιβασμούς.

Εάν προνοήσετε σήμερα, μπορείτε να αποκτήσετε μια Εγγυημένη Σύνταξη από αξιόπιστη και διεθνούς κύρους Ασφαλιστική Εταιρεία, έτσι ώστε να διατηρήσετε το βιοτικό επίπεδο που επιθυμείτε και να εξασφαλίστε το μέλλον που σας αξίζει, για να συνεχίσετε να γεύεστε χωρίς περιορισμούς τις χαρές της ζωής και να έχετε τη δική σας ανεξαρτησία σε μια περίοδο που δε θα μπορείτε πλέον να εργάζεστε.